While having fun
we were creating memories

While having fun we were creating memories

Ons verhaal 

2FOIL is in 2020 begonnen met het doel om de ultieme beleving van e-surfen, de nieuwste sensatie van dit moment aan Nederland te introduceren. De passie voor het water en boardsports is wat Dim, Johan en Thijs heeft samengebracht. Onze gedachte is dat we de gedeelde passie over willen brengen op anderen waarbij we onze ervaring en kennis gebruiken om jullie de ultieme watersport beleving te laten ervaren, reken maar dat je met een brede glimlach naar huis gaat. We geloven dat dit het moment is waarop E-surfing volwassen gaat worden in Nederland, tel daarbij op de mooie binnenwater plekken die Nederland ons biedt. We zijn en blijven een watersport land.

boek-nu en ervaar de ultieme beleving en deel de passie! 

Iedereen droomt er wel eens van om te kunnen vliegen, zelfs de vissen. De eagle ray probeert het ook, hij spring uit het water en vliegt even over het water. 

Deze vis staat symbool in ons logo en geeft aan dat wij ook net als de Eagle Ray een klein beetje kunnen vliegen, als we willen, maar dan op de E-foil

Johan van Hese, 1972 

Een van de initiatiefnemers van 2FOIL groeide als kind op aan het water op Curacao. Zijn nieuwsgierigheid naar het water heeft hem nooit verlaten. Op z’n 9e zijn eerste zeilbootje, op ’n 11e begonnen met windsurfen. Zijn liefde voor water ontwikkelde zich door zeilen, windsurfen, kitesurfen, duiken, golfsurfen en nu de nieuwste sensatie e-Foilen. Zijn passie, gedrevenheid, interesse in techniek en design en de wil om jou de beleving van het e-Foilen te laten ervaren is waarom 2FOIL een feit is geworden. Boek nu een les en beleef het zelf. 

Dim Versluis, 1974

Hij was vanaf zijn tiende jaar niet meer bij het water weg te krijgen, elk uurtje werd gestopt in windsurfen. Op het moment dat Robby Naish in 1999 op de world cup de eerste kite sprongen laat zien was hij verkocht en had meteen een kite setje aan geschaft. Jaren later, een kite school op zanzibar (www.kitecentrezanzibar.com) veel kiten in de golven en de laatste jaren het board gewisseld voor de kite-foil. Vandaaruit was een de interesse snel gewekt naar de E-foil. Eenmaal erop gestaan…je wilt weer en nog eens..probeer het zelf.

Thijs Malenstein 1976

Anderhalf jaar geleden was ik na een les E-foilen bij Johan zo enthousiast dat het uiteindelijk resulteerde in een partnership met Dim en Johan van 2Foil. Ik was direct verkocht toen ik op de efoil stond en over het water zweefde. “Dit moet iedereen proberen, zo spectaculair en tegelijk enorm Zen!”

Alweer even geleden ben ik met veel plezier in de private zorg actief geweest en zie deze nieuwe uitdaging als een droom die uitkomt. Mijn hele leven staan boardsports centraal, vroeger windsurfen, later kitesurfen en nu ook alles met een foil. E-Foilen is een prachtige, nieuwe sport voor een breed publiek; jong en oud kunnen kennismaken met het “zweven” boven het water, of je nu ligt of staat op het board er is altijd een glimlach van oor tot oor.  We willen met elkaar het E-foilen voor iedereen bereikbaar maken en wij hopen hier een grote bijdrage te kunnen maken.

Thijs

Adres-en bedrijfsgegevens

2Foil Group B.V.

AMERIKA 4, 9342TC, EEN
Nederland

KVK 85179477
Btw nr 863537017.W.01

Telefoon:+31649869127
email:Info@2foil.com